keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Happy days in Hamburg

Nyt on pieni hetki kertoa maailmalle, että elossa ollaan! Lento Madridiin lähtee 12.45, niin ei ihan vielä ole kiirettä lentokentälle. En edes ennättänyt tajuamaan, että olen lähdössä, kun Tuomas oli täällä. Äsken vasta pakkasin reppunikin (miten vähällä tavaralla voikaan viikon selvitä?!?) ja nyt alkaa kertyä perhosia vatsaan. Hampurissa on ihan harmaata, Madridiin oon sitten tilannut hellettä ja aurinkoa!

Tuomas kävi kylässä! Ne oli yhdet elämäni onnellisimmista päivistä. Mieli haikeana viime yönä saatoin Tuomaksen kotimatkalle, mutta silti en voi kun vaan hymyillä kaikelle, mitä yhdessä täällä seikkailtiin!

Nyt tyhjennän pääni ylimääräisestä vaaleanpunaisesta hattarasta ja suunnistan lentokentälle metsästämään oikeaa konetta. Viettäkää ihan mieletön vappu Suomessa!

1 kommentti:

  1. Vappu Vappu!! Oli ihan paras Madrid vappu! Aivastin passijonossa ja koko kenttä käänty kattomaan, varsinkin ne muutamat maskipäät :) Suomessa nähdään kesällä uudestaan! Hip Hei, nyt Kappu on onnellinen, kun näki Sallan ja Lauran :) Kiitos!
    Ps. toivottavasti Madrid tekstistä tulee yhtä hattarainen. Kirjoitan ite huomenna niin voit sitten kattoa mitä me tehtiinkään minä päivänä :)

    VastaaPoista