sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

I got my first sunburns!

Viimeiset pari päivää olen ollut hyvin onnellinen ERASMUS-elämääni, toimistoissa juokseminen on vaihtunut yhdessäoloon ja hauskanpitoon. Auringossakin on tullu sen verran oltua, että olen jo hieman palanutkin.. Sinänsä aika säälittävää, että palamiseen minulla vaaditaan noin tunti auringossa istumista.. Mutta uskon ja toivon, että tällä menolla olen elokussa vähemmän punainen ja enemmän ruskea.

Keskiviikkoiltana sain leikkiä Hannan mallia, kun hänen piti kuvata koulutyötä aiheesta Strohkopf.

Torstaina mulla oli ekat kaks tuntia koulua!! Se kurssi käsittelee pelien ja tietokonepelien hyödyntämistä opetuksessa ja ryhmätyönä pitää suunnitella oma peli. Noh, ainakaan se kurssi ei oo saksaks.. Päätin kävellä yliopistolta kämpille ja mulla meni matkaan neljä tuntia, kun sää oli niin hyvä, et pysähdyin vähän väliä istuskelemaan rannoille ja puistoihin, syömään jäätelöä, polttamaan itseäni auringossa... Löysin matkalla myös jotain Hampurin ökyaluetta. Tiedän niin minkälaisen talon pihan tulen oman avoautoni tulevaisuudessa parkkeeraamaan.
Illalla nautittiin Effyn kokkaamaa ruokaa ja mun ostamaa viiniä. Mun mielestä on parempi näin,et muut kokkaa ja mä huolehdin viinistä. Lopulta sain kokea ekat kunnon vaihtaribileeni, joihin kuului miljoona uutta tuttavuutta (kaks suomalaistakin!), amerikkalaisia juomapelejä, Reperbahn ja yöllinen döner.
Kuvaajalla oli pieniä keskittymisvaikeuksia, mutta tässä olen Effyn ja Torbenin kanssa.

Perjantai-iltana tapasin kreikkalaisia uusia tuttavuuksiani, Lenaa ja Alía. Ne on ollu täällä yhtä kauan ku minäkin. Meillä on tosi samanlaiset fiilikset ollu tästä alkuvaihdosta, joten oli tosi mukava ja terapeuttistakin jutella yhessä. Huomaa, ettei omien välillä ihan hölmöjenkin ajatusten ja tunteiden kaa ookaan niin kummallinen.

Lena, vähemmän kreikkalaisen näkköinen, ja Alía, jo helpommin kreikkalaiseksi tunnistettavissa.

Lauantaipäivän kiertelin Lenan kanssa kirpputorilla ja Sternshanzen pikkukauppoja, syötiin maailman parasta jäätelöä ja istuskeltiin puistossa. Tuntuu, että Lenan kanssa tulen täällä kaikkein parhaiten nyt juttuun. On tosi helpottavaa, että on joku, jonka kaa voi jutella ihan kaikesta!



Enää 13 yötä ja Tuomas tulee kylään!!<3 Ja eilen illalla varasin vielä lentoni Madridiin. Vuosituhannen vappu siis Kapun ja Lauran kanssa edessä! Tässä onkin haastetta. Yrittää elää täällä nauttien hetkestä, kun tietää, että tuollasia herkkuja on ihan kohta tulossa!!:) Nyt otan kuitenkin kirjan ja mansikkarasian kainaloon ja suuntaan puistoon nauttimaan maailman parhaasta seurasta; auringosta ja itsestäni.

Aurinkoista pääsiäistä Suomeenkin!

p.s Postissa lähetettiin uusi pankkikortti, mutten usko, että se voi olla oikea. Ei sirua eikä paikkaa allekirjoitukselle. Edessä on siis vielä ainakin yksi toimistoreissu :/

4 kommenttia:

  1. Moi,
    pikku-siskosi Roosa lähettää sumuisesta suomesta terkkuja!!!

    VastaaPoista
  2. sun mallinura on oikeen gott!

    Vappu madridissa.. tiiätkö et ne ei juhli siel välttis vappua? teidän juhlimista en epäile..

    T:Sohwan puolikas

    VastaaPoista
  3. Täälä ei pala nahka eikä saada vielä Suonenjoen namsikoita, mutta lumen pinta alenee mukavasti. Huomenna täytyy lappaa verkot pois, koska saimaannorpan suojelu aika alkaa.
    Terkkuja toivottaa iskä

    VastaaPoista
  4. kyllä täällä juhlitaan vappua, pidän siitä huolta, aion niin järkätä vappubileet ja piknikin retiroon!!!! :D sitäpaitsi, täällä on vappuna vielä lomaakin koulusta!!!! ;) ja löydettiin lauantaina panun, maijun ja mikon kans pari ihan loistavaa pikkubaaria, ihan just meijän paikkoi!! :) toisesta saa ostaa baaritiskilta hodareita, hih <3 otan salla susta mallia ja yritän nauttia maailman parhaasta seurasta auringosta, porukoiden tuomista kirjoista ja itsestäni, ennen kuin alan hypettää teijän tuloo!!! :D

    laura

    VastaaPoista