torstai 2. huhtikuuta 2009

Kaikkea uutta ja jännää..

..Niin jännää, että lenkillä törmään ihmisiin ja kävellessänikin kompastun jalkoihini. Minkäs sille voi, kun suu auki idioottina kattelee ympäriinsä, eikä eteenpäin saati varpaisiin. Mulla on vielä vähän oppimista miljoonakaupungin tavoille ;)

Tänään oli kiva päivä. Tunnelmat menee silti koko ajan ihan vuoristorataa, kun olen yhtä aikaa tosi innoissani kaikesta uudesta ja ah, niin jännästä ja samaan aikaan kuitenkin tuntuu, että täällä oleminen jännittää.. Kai se vaan niin on, että uusi tilanne jännittää välttämättä, vaikka miten rennosti ikinä yrittäiskään olla.
Aamupäivän vietin paikallisessa "Kelassa" ja nyt olen sitten virallisesti Hampurissa. On ihan leima paperissa siitä todisteena. Loppupäivän kiertelin lähialueita. Joet tekee alueesta tosi viihtysän, mut on Saksa siitä kumma maa, että joka toinen rakennus tuntuu olevan ku linna ja joka toinen ku mikäkin rotisko... Löysin kuitenkin ihan mielettömän hienon paikan, Stadtparkin! Se oli iso puistoalue, jonka keskellä oli lampi, jossa saa uida. Ihmiset istu nurmikolla, soitti kitaraa, grillas, lennätti leijaa; nautti elämästä! Tiedän, mihin tästä eteenpäin menen aina sillon, kun on vähänkin tekemisen pulaa :) Siellä oli myös pikkupoikia leikkimässä kauko-ohjattavilla veneillä. Toisella oli sellanen merirosvolaiva ja aion niiin ystävystyä sen pojan kaa :)

Illalla otin itseäni niskasta kiinni ja, kun kuulin puhetta keittiöstä, menin ja sanoin moi! (nojoo, hello) Eikä ne ees ollu pelottavia tyyppejä. Mun kämppiksiä oli siinä saksalainen poika ja israelilainen tyttö, mukaan tuli myös unkarilainen tyttö toisesta kämpästä. Istuskeltiin ja pelattiin unkarilaista korttipeliä. Voitinkin yhen kierroksen! Englannin puhumista en ainakaan jännittäny yhtään, mut hetki menee, et pystyn tuottamaan mun puheripulia englanniks niin, et siitä vielä joku saa selvääkin..

Nyt olen ihan ylikierroksilla kaikesta uudesta! (ja siitä, että suunnitellaan Kapun ja Lauran kanssa yhteistä vappua Madridissa!!!:D)

3 kommenttia:

  1. Ja hei, se korttipeli oli israelilainen! :)

    VastaaPoista
  2. Sun Saksassa olon kunniaksesi juon pikakahvia kupillisen. Siellä tehdään niin. ^^ Kuulostaa jännältä kaikki! Joko saa tulla kylään?

    Madrrrja

    VastaaPoista
  3. IIK! Arvaa, mitä tein. Klikkasin vahingossa tän blogin "kyseenalaiseen sisältöön". Ou nou. Mut huomasin onneks ja poistin merkinnän. Hups.

    VastaaPoista