keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Festariflunssa

Mälsää. Ulkona on helle. Sisällä Salla, vuotava nenä, kipeä kurkku, jomottavat lihakset, kuume, nihkeä hikoilu ja TYLSYYS!
Oon aika kauan odottanu hyvää tekosyytä vaan olla ja laiskotella, mut nyt en halua. En halua! Haluan olla aktiivinen. Tehdä kouluhommat pois, mennä lenkille, ottaa aurinkoa, kokata hyvää ruokaa, nähdä kavereita, laittaa kesämekko päälle ja mennä puistoon jätskille. Sitä mä haluan. Just nyt!
Pitäisi nukkua festariflunssa pois, mutta ei enää edes väsytä.

Mutta festareilla oli kyllä hauskaa! Moby sai musta uuden fanin. Ukkovarpaasta lähtee kynsi, kun saksalaiset on hulluja hillujia. Mun jalka on niin iso ja uudet kumpparit kovat. Ja kaikki hyppi mun varpaille. Mut nyt varpaaseen ei enää koske. Jalka on tottunu. Mut ruma!
Hypittiin mutalammikoissa, nukuttiin liian pienessä teltassa, syötiin festariherkkuja - ja mikä parasta puhuin enemmän saksaa ku aiemmin täällä yhteensä!

Noniin, vähän tuli hymy huulille. Silti on tylsää. Itsensäviihdyttämisehdotuksia?

P.S. Ihanaa kuitenkin, kun kesä on tullut Hampuriin takaisin. Kaikilla on taas kesävaatteet. Ihmiset on niissä nätimpiä. Ja iloisempia.

1 kommentti:

  1. Hae mullekin starbucks muki!!!!!!!!!!!!!!!! Siinä sulle tekemistä. Tee saksa kuvista sellanen esitys niin pidetään sit kuva-viini-juusto ilta! Kun kaikilla on niin paljon kuvia, että pitää valita parhaat vaan :)

    VastaaPoista